shop roku

Plynová podpera 5. dverí sedan Magneti Marelli

Číslo dielu podľa Škoda:
  • 5JA 827 550 F
  • 5JA 827 550 B
TIP: Viete, že teraz môžete vyhľadávať diely podľa VIN? Stačí sa zaregistrovať alebo prihlásiť potom pridať svoje vozidlo do Vašej virtuálnej garáže.

plynová vzpera pre 5. dvere (batožinový priestor, kufor), pre vozidlá s karosériou sedan, určená pre vozidlá so stieračom zadného skla a so spojlerom na veku kufra

Iba originálne vzpery sú vybavené systémom pre plynulé dobrzdenie piatych dverí v hornej pozícii pri otváraní!

Je tento diel vhodný pre môj typ vozidla? [+]

Diel je vhodný pre Škoda Rapid s motormi:
ObjemVýkonKódRok
×


Informácie o výrobcovi [+]


Informácie o spoločnosti Magneti Marelli

V roku 1919 taliansky podnikateľ Ercole Marelli založil v spolupráci s Fiat malej dielne s názvom Fimm pre výrobu magnetu pre automobilový a letecký priemysel. Následne sa pridala výroba ďalších autodielov, vrátane batérií, stieračov a elektrických komponentov. Potom spoločnosť zmenila svoj názov na Magneti Marelli - továreň začala s výrobou batérií pre ponorky a výrobou ľahkých koľajových systémov. V roku 1935 bola nadviazaná spolupráca s firmou Bosch. Auto a moto elektronické súčiastky značky od roku 1969 tiež ukazujú svoje výhody na pretekárskej dráhe. Inovatívne riešenia a vysoko kvalitné výrobky si získali dôveru.

Dnes je spoločnosť vlastnená skupinou Fiat, s príjmami presahujúcimi € 5 miliárd USD ročne. Sortiment výrobkov z Magneti Marelli je veľmi bohatý - svetelné komponenty, automobilová elektronika, atď.

https://www.magnetimarelli.com/

×

Varianta dielu: Magneti Marelli (Itálie)
Dostupnosť tohto tovaru je aktuálne neznáma.
Táto položka bola naposledy dostupná 17.4.2024. Bohužiaľ nie sme schopní aktuálne určiť presný termín doručenia tejto položky. Ak o ňu máte záujem, použite, prosím, dopytový formulár alebo nám zavolajte, pokúsime sa zistiť presnejšie informácie o dostupnosti tohto tovaru.
14,06  vr. DPH 11,71 € bez DPH

Otázka na produkt Plynová podpera 5. dverí sedan


Pridať príspevok

Späť na obsah ⇑