shop roku

Predné stierače sada Bosch

Číslo dielu podľa Škoda:
  • 1J0 998 003
  • 1J0 998 001
  • JZW 998 002 E
TIP: Viete, že teraz môžete vyhľadávať diely podľa VIN? Stačí sa zaregistrovať alebo prihlásiť potom pridať svoje vozidlo do Vašej virtuálnej garáže.

2ks stieracie lišty, sada náhradných stieračov pre čelné sklo, stierače pre predné okno, pre vozidlá s klasickými ramienkami.

Je tento diel vhodný pre môj typ vozidla? [+]

Diel je vhodný pre Škoda Octavia s motormi:
ObjemVýkonKódRok
Diel je vhodný pre Škoda Fabia s motormi:
ObjemVýkonKódRok
×


Informácie o výrobcovi [+]


Informácie o spoločnosti Bosch

Celosvetovo patrí Bosch k najväčším výrobcom a dodávateľom automobilovej techniky do prvovýroby vozidiel. Ponúka produkty a služby, ktoré patria k absolútnej svetovej špičke. Pôvodne výrobca elektrosúčiastok, dnes najväčší svetový výrobca a dodávateľ elektronických systémov pre osobné autá a motocykle. Pre aftermarket trh je dodávateľom dielov pre údržbu ako sú brzdové doštičky a kotúče, filtre, stierače a ďalšie.

https://www.bosch.com/

×

Varianta dielu: Bosch (Nemecká prvovýroba)
SKLADOM viac než 10ks, ak objednáte teraz, odošleme zajtra, teda v piatok 26.4.2024.
Tovar by Vám mal byť doručený najneskôr do troch pracovných dní, teda do utorka 30.4.2024.
19,96  vr. DPH 16,63 € bez DPH

Otázka na produkt Predné stierače sada

26.9.2022, 13:06 Peter

Tieto stierace som kupil niekedy pred 3-4 mesiacmi, namiesto starych BOSCH, ktore som mal skoro dva roky. Osadil som ich priblizne pred 2-3 tyzdnami. Kedze dlhsiu dobu neprsalo tak az teraz som zistil ake su to odpadky. Po zotreti zostava akysi film, ktory je v noci velmi neprijemny. Vrzgaju skoro od zaciatku. Skoda, ze medzicasom chodili smetiari a zobrali smetie. Inak by som vybral stare stierace a vyhodil tieto. Neberte to ani zadarmo.


Pridať príspevok

Späť na obsah ⇑