Dnes je štátny sviatok, Vaše objednávky budeme expedovať nasledujúci pracovný deň, kedy nás tiež zastihnete na telefóne a osobne na predajni.
shop roku

Vysúšač klimatizácie Mahle

Číslo dielu podľa Škoda:
  • 8E0 820 193 R
  • 3B0 820 193
  • 3U0 820 193
  • 8E0 820 193 C
TIP: Viete, že teraz môžete vyhľadávať diely podľa VIN? Stačí sa zaregistrovať alebo prihlásiť potom pridať svoje vozidlo do Vašej virtuálnej garáže.

vysúšač pre chladiací prostriedok klimatizácie

Je tento diel vhodný pre môj typ vozidla? [+]

Diel je vhodný pre Škoda Superb s motormi:
ObjemVýkonKódRok
Diel sa vyskytuje v nasledujúcich kategóriách:Náhradné dielyKlimatizácia, kúrenieKlimatizáciaSušič klimatizácie
×


Informácie o výrobcovi [+]


Informácie o spoločnosti Mahle

Bratia Hermann a Ernst Mahle, ktorí v druhom desaťročí dvadsiateho storočia začali pracovať v metalurgii sú vďaka inováciám považovaní za jedných zo svetových priekopníkov nových technológií v automobilovom priemysle. Piestový motor ľahkej zliatiny, ktorého výroba začala v 20. rokoch priťahovala záujem širokej klientely. Ďalšie inovatívne vynálezy - okrem iného súčasťou vzduchových filtrov - prispeli k posilneniu pozície spoločnosti. Počas nasledujúcich desaťročí spoločnosť rozšírila ponuku ďalších vysoko kvalitných komponentov pre pohony, inovatívne navrhnuté a vyrobené s veľkým dôrazom na zachovanie kvality.

V súčasnej dobe sú auto diely Mahle vyrábané vo viac ako 170 továrňach po celom svete. Spoločnosť ponúka širokú škálu extrémne odolných kvalitných piestov a liatinových vložiek valcov pre modely automobilov na európskom, americkom a ázijskom trhu.

V roku 2020 spoločnosť Mahle prevzala spoločnosť Behr Service, ktorá predtým patrila koncernu Hella. Vďaka tejto akvizícii získala spoločnosť Mahle technológie a know-how v oblasti teplotného managmentu vozidiel.

https://www.mahle.com/

×

Varianta dielu: Mahle (Nemecká prvovýroba)
Tovar je k dispozícii, ak objednáte teraz, odošleme v stredu 3.4.2024.
Tovar by Vám mal byť doručený najneskôr do štyroch pracovných dní, teda do piatku 5.4.2024.
21,95  vr. DPH 18,29 € bez DPH

Otázka na produkt Vysúšač klimatizácie


Pridať príspevok

Späť na obsah ⇑